FORSIDEMINE TIDLIGERE ORDRERETIKETSTØRRELSERREFERENCERVILKÅRPROFILKONTAKT OS
 




Etiketlageret.dk er godkendt af E-Mærket
Etiketlageret.dk er godkendt af E-Mærket og Trust Ecommerce Europe

Vi holder sommerferie i uge 29. Der skal regnes med en lidt længere leveringstid i ugerne 27, 28, 30 og 31. Ordrer sendes hurtigst muligt.

Ja tak til
nyhedsbrevet

Modtag de seneste
nyheder på mail ...
Få nyhederne fra etiketlageret.dk - om etiketter og andre nye tiltag



Få en rulle Smiley etiketter med, når købet af etiketter osv. er højere end kr. 350,00




Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (Persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Etiketlageret.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Etiketlageret.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Etiketlageret.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Etiketlageret.dk er Claus Bach.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Etiketlageret.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Etiketlageret.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Etiketlageret.dk via email til
info@etiketlageret.dk

Cookies

På Etiketlageret.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Cookies er nødvendige for at kunne lægge varer i indkøbskurven. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser, men vi kan så ikke garantere, at siden fungerer perfekt.
Læs her vejledninger til, hvordan du sletter cookies i din browser:



Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Etiketlageret.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information via Google Analytics, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades, m.v. Vi kan dog ikke se nogen personlige oplysninger i denne statistik.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Etiketlageret.dk
Vare(r) i kurven, Ialt inkl. fragt 0,00


Klik her, hvis du gerne vil ringes op

Ring gerne til os

Find din printer. Her kan du finde tekniske data på printeren bl.a. med oplysninger om, hvilke etiketter der kan bruges.

Find din etiket. Søg på papirmateriale og/eller størrelse på etiketten.


Fri fragt ved køb for over kr. 500,00 ex. moms



ETIKETLAGERET - SANDØVEJ 16 - 8700 HORSENS - TLF. 75630633 - INFO@ETIKETLAGERET.DK - SITEMAP - Google+ - Cookies