Kundeservice
75630633 Kundeservice 8-16
Hurtig levering kun 29 kr. -Ved bestilling af lagervarer
0 vare(r)
0
0,00 DKK



Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (Persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Etiketlageret.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Etiketlageret.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Etiketlageret.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Etiketlageret.dk er Claus Bach.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Etiketlageret.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Etiketlageret.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Etiketlageret.dk via email til
info@etiketlageret.dk

Cookies

På Etiketlageret.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Cookies er nødvendige for at kunne lægge varer i indkøbskurven. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser, men vi kan så ikke garantere, at siden fungerer perfekt.
Læs her vejledninger til, hvordan du sletter cookies i din browser:



Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Etiketlageret.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information via Google Analytics, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades, m.v. Vi kan dog ikke se nogen personlige oplysninger i denne statistik.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Etiketlageret.dk
Etiketlageret leverer til
Hurtiglevering dag-til-dag
Fragt kun Dkk 29,-
Fri fragt v/ordrer over Dkk 499,-
Ring til os Klik her
Egen produktion Se video